Taros Kami

Ningbo Beilun Hengchen Printing Development Co., Ltd.

alamat

No. 17 Moganshan Jalan, Xinqi Street, Beilun District, Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina

Surélék

spooner@nbhengchen.com

telepon

+86 574 86109822

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!