• canton-fair-booth
  • new-designs-2
  • bsci-&-fs-2
  • Attending 124th Canton Fair - 2018.10.31 mun 2018.11.4

    Attending 124th Canton Fair - 2018.10.31 mun 2018.11.4

Naon urang ngalakukeun?

  • dsadas

Ningbo Hengchen Printing Development Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1996 salaku flysheet percetakan warung leutik pikeun promosi produk. Kusabab pisan mimiti, urang geus lavishing kasabaran tur gairah kana bisnis urang. Salaku waktu nuluykeun, kaahlian urang meunang diasah, daftar alat kami ngagaduhan panjang tur rentang produk urang meunang dimekarkeun. Simkuring geus disadiakeun jutaan notebooks, diaries, agendas, buku latihan pikeun retailers na importers ka dunya ngaliwatan pausahaan dagang. Dina 2017, urang meuli jeung dipindahkeun kana workshop baku tina 14300 méter pasagi, nu ukur 10km jauh ti palabuhan Ningbo. Dina 2018, urang miboga FSC na BSCI sertipikat, dimekarkeun kempelan anyar munggaran urang keur BTS sarta dimimitian bisnis langsung kalayan para nasabah mancanagara. Saacan ayeuna, urang geus disaksian loba parobahan, tapi hijina hal tetep unchanged nyaeta commitments urang pikeun kualitas. Sadaya produk urang ngajalanan prosés jaminan kualitas rigorous kalawan nengetan uncompromising mun nilai inti urang. cariosan ieu masih bade na naha henteu gabung kami di lalampahan luar biasa ieu?


WhatsApp Online Chat !