• canton-fair-booth
  • new-designs-2
  • bsci-&-fs-2
  • Panairin e 124 Kantonit - 2018/10/31 për 2018/11/04

    Panairin e 124 Kantonit - 2018/10/31 për 2018/11/04

Çfarë bëjmë ne?

  • dsadas

Ningbo Hengchen Printing Development Co, Ltd, u themelua në vitin 1996 si një flysheet vogël shtypjen shop për promovimin e produktit. Që nga fillimi, ne kemi qenë lavishing durim dhe pasion në biznesin tonë. Sa kohë vazhdoi, aftësitë tona u mprehur, lista jonë pajisjet mori më shumë dhe gamën tonë të produktit u zgjeruar. Ne kemi dhënë miliona fletore, ditarë, axhendat, fletore të shitësit dhe importuesit në botë përmes kompanive tregtare. Në vitin 2017, kemi blerë dhe u vendos në një seminar standard prej 14300 metër katror, ​​e cila është vetëm 10 km larg nga porti Ningbo. Në vitin 2018, kemi fituar FSC dhe BSCI certifikatat, zhvilluar mbledhjen tonë të parë të ri për BTS dhe filloi të biznesit të drejtpërdrejtë me klientët jashtë vendit. Deri tani, ne kemi dëshmuar shumë ndryshime, por e vetmja gjë që mbetet e pandryshuar është angazhimet tona për cilësinë. Të gjitha prodhimet tona nënshtrohen një procesi rigoroz të sigurimit të cilësisë me vëmendje pakompromis për vlerën tonë kryesor. Historia jonë është ende në vazhdim e sipër dhe pse nuk bashkohen me ne në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm?


WhatsApp Online Chat !