Публикации печатарската индустрија Фотогалерија - 2018/10/08 да 2018/11/04

Нашиот генерален менаџер и менаџер на продажба присуствуваше на обука во Франција се одржа од страна на провинцијата управа на прес, публикации, радио, филм и телевизија на Жеџијанг да имаат подобро разбирање на прописите публикации печатење. Во текот на обуката, професор Jialin Пу беше поканет да имаат предавање да се анализира тековната ситуација и трендови во блиска иднина. Обуката траеше два дена од октомври на од 8 -то  до од октомври на 9 -то .

dsad


Време на мислењето: Nov-26-2018

WhatsApp Online Chat !