• canton-fair-booth
  • new-designs-2
  • bsci-&-fs-2
  • Nekani 124th Canton Fair - 2018.10.31 kanggo 2018.11.4

    Nekani 124th Canton Fair - 2018.10.31 kanggo 2018.11.4

Apa kita apa?

  • dsadas

Ningbo Hengchen Printing Development Co., Ltd. didegaké ing taun 1996 minangka flysheet printing toko cilik kanggo promosi prodhuk. Wiwit awal banget, kita wis .Katingalipun sabar lan passion ing bisnis kita. Wektu lunga ing, skills kita tak ngasah, dhaftar peralatan tak maneh lan sawetara produk kita tak ditambahi. Kita wis kasedhiya yuta notebook, buku catetan, agendas, buku ngleksanani pengecer lan importers kanggo donya liwat perusahaan dagang. Ing 2017, kita tuku lan dipindhah menyang bengkel standar 14300 meter persegi, kang mung 10km adoh saka port Ningbo. Ing 2018, kita gained FSC lan BSCI sertifikat, dikembangaké koleksi anyar kita kawitan kanggo BTS lan miwiti bisnis langsung karo pelanggan luar negeri. Tekané saiki, kita wis sekseni akeh owah-owahan, nanging mung bab tetep panggah iku kesepakatan kita kanggo kualitas. Kabeh produk kita ngalami proses jaminan kualitas kaku karo manungsa waé uncompromising nilai inti kita. Kita crita isih arep lan apa ora melu kita ing lelampahan iki apik banget?


WhatsApp Online Chat !